Gsmarena 001 18

Så här kommer Xperia 10 V troligen se ut

Under lördagen har CAD-renderingar läckt ut som troligtvis visar hur Xperia 10 V kommer att se ut, och det chockar nog inte ens den grövsta Xperia-fantast att den här enheten kommer att se ut en hel del som sin föregångare när det kommer till designen.

Det verkar som att modellen kommer få 21:9-format även den här gången, något som är typiskt Xperia vid det här laget. Något som också är typiskt Xperia är att modellen kommer få kanter ovanför och under displayen, något som givetvis ser lite omodernt ut men samtidigt känns det mycket praktiskt om du exempelvis ska spela på enheten. Det sägs att mobilen kommer få en 6,1 tumsskärm samt att den kommer få stereohögtalare.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net