Img 20230316 013351

Första intrycket av Oppo Find N2 Flip

Jag har klämt och känt på Oppos senaste globala smartphone, vikbara Find N2 Flip, och tänkte i det här inlägget dela med mig av de intryck jag fick av mobilen efter att ha lekt med den under en mycket begränsad tid.

Först och främst: skarven…eller skarven som knappt syns och knappt känns snarare. WoW! När jag var i butiken så trodde jag knappt att de hade fått in Find N2 Flip som demo eftersom att skärmen ser ut som i en vanlig smartphone trots att den är vikbar och det är ju bara så himla coolt! Samsung Galaxy Z Flip4 kommer inte i närheten av denna vilket säger en hel del om att Samsung verkligen behöver steppa upp med Flip5.

Jag gillade också formatet. Precis som Z Flip4 är den mycket trevlig att hantera med en hand, vilket de flesta normala smartphones inte är idag. Något jag både gillade och ogillade var den yttre skärmen. Den är stor och det finns potential, men det du kan göra i den är inte alls mycket. Jag hoppas att Oppo “befriar” den här skärmen i framtiden så att du exempelvis kommer kunna svara på meddelanden eller kolla på YouTube om du vill på den yttre skärmen. När det kommer till mjukvaran tycker jag att Oppo bör kolla vad Motorola gjort med Razr 2022.

Något jag verkligen imponerades av var hapticsen i telefonen. Trots att det är så pass begränsat med plats i den så erbjuder den samma distinkta feeling när du skriver som en Find X5 Pro eller en OnePlus 10 Pro, vilket är två telefoner med bland de bästa haptic feedback-motorerna på marknaden.

Den lila jag kollade in drog åt sig mycket fingeravtryck, jag har inte kollat in den svarta men av bilder att döma ska den ju vara matt och således inte dra åt sig lika mycket fingeravtryck.

Vi får se om jag köper en Find N2 Flip. Bra sugen är jag 😎

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net