Hem Xiaomi 13 Ultra certifierad med 90W-laddning

Xiaomi 13 Ultra certifierad med 90W-laddning

20220813 170344 1 1 2 1 1

Det ser ut som att Xiaomi kan komma att hålla ett event inom kort där tillverkaren förhoppningsvis kommer att visa upp det nya flaggskeppet 13 Ultra. Till skillnad från dess föregångare ser det ut som att den här modellen kommer bli tillgänglig globalt, så även i Sverige.

Nu har den åkt igenom certifiering där det framgår att den kommer att utrustas med 90W-laddning, troligtvis via sladd. Jag tycker att det är dåligt att den troligtvis inte kommer få 120W eftersom företagets nuvarande 13 Pro erbjuder just den här hastigheten. Men jag misstänker att det beror på att det är platsbrist eller något sådant.

Det är ännu oklart när Xiaomi 13 Ultra kommer visas upp, men förhoppningsvis kommer det bli snart!