Hem Flaggskeppet Meizu 20 Pro officiellt!

Flaggskeppet Meizu 20 Pro officiellt!

Gsmarena 011 (1)

Efter flera veckor med spekulerade har Meizu äntligen offentliggjort sin första smartphone med Snapdragon 8 Gen 2 under huven. Telefonen heter kort och gott Meizu 20 Pro och erbjuder bland annat en fingeravtrycksläsare under skärmen som ska vara extremt stor, vilket såklart låter extremt trevligt!

Mobilen är som segt företagets första med Snapdragon 8 Gen 2 under ytan. Den kommer att säljas tillsammans med 12GB RAM och 512GB minne som max. På framsidan sitter en 6,81″ skärm med en upplösning på 1368 x 3192, och något som är märkligt är att den här modellen har en uppdateringsfrekvens på 1-120Hz medans vanliga Meizu 20 istället har en högre uppdateringsfrekvens på 144Hz. Det osar inte direkt “Pro” över det här beslutet. På baksidan sitter tre kameror. Det handlar om tre stycken 50 MP-kameror (vanlig, vidvinkel och zoom) så att du ska få så jämna resultat som möjligt. Mycket smart tänkt! På framsidan sitter en hålkamera på 32 MP.

Mobilen har fått ett 5000 mAh batteri som kan laddas på med 80W trådad hastighet och 50W trådlös sådan.