Hem OnePlus Nord Core Edition 3 Lite bekräftas få 120Hz och 108 MP-kamera

OnePlus Nord Core Edition 3 Lite bekräftas få 120Hz och 108 MP-kamera

Oneplus Nord Ce 3 Lite

Den 4 april sägs det att OnePlus kommer hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp en ny smartphone i Nord-serien i form av Core Edition 3 Lite. Det verkar som att TechRadar nyligen fick en pratstund med en talesperson hos OnePlus där man berättade både det ena och det andra om mobilen innan den blir offentlig!

Det framgår att mobilen kommer få en 6,72 tumsskärm med 120Hz. Något som är en besvikelse är att mobilen kommer med Snapdragon 695 under huven, vilket på inget sätt är ett dåligt chipp sett till vad CE3 Lite förväntas kosta men det som istället är besvikelsen är att det är samma chipp som vi hittade i föregångaren Core Edition 2 Lite. Dessutom verkar det som att mobilen kommer med 8GB RAM som ska kunna utökas med hjälp av virtuell RAM, något som innebär att mobilen kommer göra om lite av det interna minnet till RAM-minne. Hur mycket som kommer vara möjligt att omvandla till RAM får vi däremot se. Något som också avslöjats är att mobilen har en primär 108 MP-kamera och att den kommer köra OxygenOS 13.1 från start.

Via