Hem Vivo X Fold får många specifikationer avslöjade

Vivo X Fold får många specifikationer avslöjade

Gsmarena 001 (45)

Senare den här månaden kommer Vivo troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nästa vikbara smartphone. Nu ser det ut som att den här mobilen fått några av sina specifikationer avslöjade.

Det framkommer att displayen på utsidan kommer vara på 6,53″ tillsammans med 120Hz och det verkar som att den här modellen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen. På insidan verkar det som att mobilen istället kommer få en 8,03″ skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens och 1800 som högsta ljusstyrka. Jag misstänker att den här mobilen inledningsvis (och kanske enbart) kommer bli tillgänglig i Kina. Det framkommer även att Snapdragon 8 Gen 2 kommer att sitta under huven.