Här kan du köpa Xiaomi 13 Ultra redan nu – och så mycket kostar den!

Xiaomi 13 Ultra All

Xiaomi visade idag upp Xiaomi 13 Ultra vilket är företagets senaste flaggskepp. Vi vet att den här mobilen kommer kunna köpas globalt om några månader. Men faktum är att den redan nu går att köpa i Kina om man vill det. Dock har jag erfarenhet av att dessa kinesiska modeller ofta har problem med att leverera notiser och jag tror också att den globala versionen kommer bli tillgänglig med andra, bättre anpassade band för bland annat den svenska marknaden. Detta är inget samarbete utan enbart ett inlägg som jag tror ni kommer uppskatta! 😎

Men om du inte orkar vänta så har jag sett att Wonda Mobile bland annat fått in 13 Ultra med både 12GB RAM och 256GB minne liksom med 16GB RAM och 512GB minne. Ni kan ta en titt på modellerna här (12/256) och här (16/512GB). Instegsmodellen kostar 11 522 kronor medans high-end modellen går för 12 346 kronor. Jag har sedan tidigare beställt flera telefoner från Wonda och dessa skeppas med FedEx och kom fram på tre dagar (Stockholm).

Om utvecklare gör som man gjorde förra året så lär man kunna flasha in MIUI även på den kinesiska versionen. Det är dock långt ifrån en garanti.

Lämna ett svar