Hem Ny bild på Pixel Fold, kan kosta 1799 dollar

Ny bild på Pixel Fold, kan kosta 1799 dollar

20230418 161135

Det verkar som att Google kommer offentliggöra Pixel Fold om mindre än tre veckor. Enligt uppgifter kommer den här mobilen att offentliggöras den 10 maj, vilket som sagt är mycket snart. Dessutom har det troligtvis läckt ut uppgifter om hur dyr den här enheten kommer att bli.

Enligt Jon Prosser kommer mobilen alltså att visas upp på I/O nu i maj (10e maj) och du ska även kunna förboka den från det här datumet. Det verkar som att den kommer att kosta 1799 dollar och bli tillgänglig på butikshyllorna från och med 27 juni. Jag har däremot svårt att tro att den här modellen kommer att bli tillgänglig i Sverige eftersom att foldeble-telefoner är så pass nischade just nu. Men jag hoppas jag har fel.

Sedan tidigare har det spekulerats om att den här mobilen kommer påminna mycket om Oppo Find N2 till utseendet och att den kommer få Tensor G2 under huven.

Lämna ett svar