Hem Foldeble-telefonen Tecno Phantom V Yoga läcker i det vilda

Foldeble-telefonen Tecno Phantom V Yoga läcker i det vilda

90e1b75dgy1hdve6novb7j20zu0zuwsd

Det ser ut som att Tecno kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone vid namn Tecno Phantom V Yoga, och detta verkar bli företagets första flip-smartphone.

Vi har redan sett deras foldeble-telefon men nästa lur från dom kan bli en flip-smartphone med ett hyfsat komplicerat namn. Vi ser hur den kommer se ut, och det verkar som att skarven i mitten inte kommer vara speciellt synlig när man använder mobilen. Inte nog med detta listas även lite specifikationer för enheten. Det framgår att den kommer få 256GB minne tillsammans med 8GB RAM (+8 GB virtuellt). Det verkar som att den även kommer få ett batteri på 4000 mAh, vilket är 300 mAh mer än i Z Flip4 men samtidigt 300 mAh mindre än i Oppo Find N2 Flip. Det är oklart när den kommer visas upp, men förhoppningsvis kommer det bli inom kort.