Hem Samsung presenterar Galaxy S23 Ultra Limited Edition

Samsung presenterar Galaxy S23 Ultra Limited Edition

Gsmarena 001 (52)

Samsung har visat upp något väldigt speciellt idag. Det handlar om något som tillverkaren kallar för S23 Ultra Limited Edition, och det är ingenting som är speciellt med varken mobil eller klockan som är speciell utan det är priset.

Utöver en Samsung Galaxy S23 Ultra med 8GB RAM och 256GB minne som ingår i lådan så ingår en Galaxy Watch5 i blått (WiFi) och en laddare för din smartphone och din smartwatch. Det är såklart speciellt att allt det här ingår i lådan, men desto mer speciellt är priset. Istället för 1755 dollar som produkterna skulle ha kostat att köpa separat så kostar de 1365 dollar i paketet. Konstigt nog är det bara i Vietnam som det här paketet kommer bli tillgängligt. Mycket konstigt som sagt!