Posted in: Uncategorized

Bilder på boxen till Samsung Galaxy S7 Edge dyker upp

Vi är bara ett fåtal timmar från att få veta vad Samsung Galaxy S7 samt S7 Edge har att bjuda på, men detta sätter dock inte stopp för olika rykten. Denna gång är det boxen till påstådda Galaxy S7 Edge som dyker upp. På baksidan ser man att Galaxy S7 Edge förhoppningsvis bjuder på en 5,5″ skärm (Quad HD), Snapdragon 820 med 4 GB RAM, en 12 megapixels-kamera med vad som kallas supersnabb autofokus, en främre 5 megapixels-kamera, trådlös laddning, knox-stöd samt med Android 6.0 förinstallerat.

Det som dock inte finns med på baksidan av boxen är att telefonen har minneskortsplats, kan det bli så att Samsung har valt att ta bort minneskortsplatsen för att istället kunna sälja versioner med antingen 32, 64 eller 128 GB? Alla svar får vi klockan 19:00 svensk tid.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa

Lämna ett svar

Back to Top