Hem Specificationerna för Motorola Moto G4 samt G4 Plus kan ha publicerats av misstag

Specificationerna för Motorola Moto G4 samt G4 Plus kan ha publicerats av misstag

Ryktena om Motorolas kommande telefoner Moto G4 samt G4 Plus har duggat väldigt tätt den senaste veckan med både specifikationer och bilder. Nu kan en sida som har ett nära samarbete med Motorola dock ha råkat avslöja specifikationerna i förtid.

Moto G4 Plus skrivs det inget om hur stor skärmen kommer att vara, men om vi själva får tro något så kommer skärmen bli 5,7″ stor med Quad HD – upplösning. Vidare så sägs den få 3 GB RAM, och vilken processortyp nämns dock inte. Kameran ska enligt sidan ligga på 16 megapixlar på baksidan samt 5 megapixlar på framsidan. Plus varianten sägs även få en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen. G4 Plus ska bli den mer påkostade av de två enheterna.

Om vi går vidare till vanliga Moto G4 så sägs denna få en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning. I övrigt så sägs den få 2 GB RAM istället för 3 GB, men även ha en 13 MP – kamera istället för 16 MP. Den sägs även sakna fingeravtrycksläsare.

Vi får se om dessa specifikationer stämmer när man förväntas presentera telefonerna den 17 maj.

Bilden är lånad av phonearena.com 

Källa

Lämna ett svar