dark

Specifikationer för kommande Galaxy Tab 4 avslöjade? (rykte)

Samsung har sålt bra av deras budgetplattor i deras Tab – serie. Man sålde till exempel väldigt bra av budgetplattan Tab 3 i Sverige. Så vi tyckte att det vore konstigt om Samsung inte kommer med någon uppföljare till plattan.

Nu har en hemsida snappat upp en enhet som kallas för Samsung Galaxy Tab 4 Advanced, som till att börja med låter som ett väldigt långt och komplicerat namn på enheten då dessutom modellnamn tillkommer, i detta fall SM-T536. 

Tab 4 kommer, om man ska tro bilden, påminna en hel del om föregångaren Tab 3 tack vore sin konstruktion som mestadels ser ut att bestå av plast.

Specifikationer som nämns är att enheten kommer att ha en 10,1 tums skärm med 1280 x 800 i upplösning, en processor på 1,6 GHz (quad-core) med 2 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med minneskortplats, en bakre 5 MP – kamera samt en främre 1,3 MP – kamera samt ett 6800 mAh – batteri. Enheten ska också köra Android 6.0 från start.
Som vi ser så är det riktiga mediokra specifikation som plattan antagligen kommer att få, och förhoppningsvis syns detta också på prislappen.     

Bilden är lånad av phonearena.com 

Källa