Posted in: Uncategorized

Första ryktet om OPPO Find 9

Enligt nya rykten så ska OPPO lansera en ny flaggskepps telefon under de kommande månaderna. Enligt ett nytt rykte som säger sig ha letat rätt på specifikationerna för Find 9, så sägs den få en skärm med Full HD – upplösning (ännu okänt på hur många tum, vi tror på 5,5 tum), en Snapdragon 820 processor med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med minneskortsplats, fingeravtrycksläsare, en bakre 16 MP – kamera samt en främre 4 MP – kamera.

Det sägs även att OPPO kan satsa på två versioner. Den vi såg ovan specifikationer på, men också en mer påkostad variant med Quad HD – upplösning samt 4 GB RAM.

OPPO presenterade för en tid tillbaka en ny snabbladdningsteknik från företaget, som kallas för VOOC – charging. Denna teknik ska få ett batteri som är på 2500 mAh att bli fulladdat från 0 – 100% på endast 15 minuter. Denna snabbladdnings – teknik sägs Find 9 vara utrustad med. Vi ställer oss frågan om OPPO valt att satsa på ett litet batteri på 2500 mAh eller om man varit smarta och satsat på ett batteri runt 3000 mAh.

Bilden är lånad av gizmochina.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top