Xiaomi har en telefon med superprestanda i litet packet på gång (rykte)

Telefoner i olika Compact format med superprestanda är det väldigt dåligt av, den enda tillverkaren som har Compact telefoner med superprestanda är egentligen Sony, då alla andra bara satsar på dom större telefonerna (5,1 tum och uppåt).

Kanske kan Xiaomi vara med och ändra på detta, då rykten säger att företaget har en telefon med en liten 4,3 tums skärm med 720p upplösning, detta tillsammans med imponerande hårdvara. Till att börja med sägs telefonen få en Snapdragon 820 processor med 3 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan, en bakre 13 MP – kamera samt 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort.

Det förväntade priset förväntas bli motsvarande 2560 svenska kronor i Kina.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
 

Annons