Hem Bose lanserar over ear hörlurarna QC35 – trådlösa hörlurar som tål vatten

Bose lanserar over ear hörlurarna QC35 – trådlösa hörlurar som tål vatten

Bose har under gårdagen lanserat de trådlösa hörlurarna QC35, som är en trådlös uppföljare till de omåttligt populära QC25. QC35 är helt trådlösa och kopplas enkelt ihop via blåtand. Hörlurarna har Noise Canceling, och enligt Bose ska hörlurarna erbjuda bättre ljud än vad QC25 gör.

Hörlurarna kommer med en specialanpassad app som erbjuder olika inställningar för hur just du vill att hörlurarna ska låta, detta tycker vi låter som en mycket smart funktion. Vidare har hörlurarna inbyggda mikrofoner så att man ska kunna prata direkt i hörlurarna. Hörlurarna erbjuder också NFC. Bose nämner en batteritid på 20 timmar trådlös samt 40 timmar med sladd, QC35 laddas via en mikro USB sladd.

Hörlurarna kommer i färgerna svart och silver till det saftiga priset av 3990 svenska kronor, hörlurarna lanseras 15e juni.

Bilden är lånad av Bose.com

 Källa

   

Lämna ett svar