Är det här första live -bilden på HTC Nexus 5P?

HTC Nexus Sailfish, eller Nexus 5P som den också kallas i diverse rykten, har under dagen visat upp sig på nytt. Det är med hjälp av en person på Twitter som bilden publicerats, och för första gången ser det ut att vara en live- bild på telefonen.
Om vi tar en titt på själva telefonen så är det svårt att urskilja enstaka detaljer av telefonen, då bilden är väldigt suddig.
Det vi dock kan konstatera är att typ halva baksidan kommer vara av glas för diverse antenner och annat. Med andra påminner telefonen mycket om en iPhone 4/4S.
Bilden är lånad av Swedroid.se

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.