Huawei NCE-AL00 dyker upp via TENAA – har gigiantiskt batteri

Under gårdagen har en ny mellanklassmobil från Huawei med beteckningen NCE-AL00 dykt upp. Det som utmärker enheten är ett batteri på 4000 mAh. I övrigt sägs telefonen få en 5 tum stor skärm med HD upplösning (720 x 1280 pixlar), en fingeravtrycksläsare placerad bakpå enheten, en octa-core processor med 3 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre kamera på 13 megapixlar, en främre kamera på 5 megapixlar och Android 6.0.1 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.