Hem Kände Youtube – profilen Marques Brownlee går genom iPhone PRO`s design

Kände Youtube – profilen Marques Brownlee går genom iPhone PRO`s design

Marques Brownlee, mer känd som MKBHD på Youtube, har i dagarna fått hem en dummy- enhet av vad som kan vara iPhone PRO. Enheten har satts ihop baserat på alla rykten, och den stora skillnaden som Marques trycker på är de dubbla kamerorna på baksidan av telefonen. Vi vet ännu inte vad den sekundära kameran kan få för funktion, men vi misstänker att den kommer agera “djupsensor” åt huvudkameran.

Marques har fått ett exemplar av telefonen i den klassiska rosa guld- färgen. Vi får här inte se telefonen i någon ny färg som det spekulerats om.
Ytterligare en sak man får se när Marques visar upp telefonen är den “smarta kontakten” som sitter placerad längst ner på baksidan på telefonen.

Vidare pratar Marques om de dubbla högtalarna placerade på undersidan av telefonen (där man inte längre finner något 3,5 mm jack för hörlurar) då han hoppas på att dessa kommer agera i stereopar, något vi självklart också hoppas på.

Han diskuterar också i videon om vad telefonen kan komma att kallas. Det står mellan iPhone 7 Plus eller iPhone PRO. Vi tror Apple kommer kalla telefonen för iPhone PRO, då Apple bland annat säkert kommer kalla de dubbla kamerorna för “avancerat användande”. Prototypen som Marques fått tag i är bara för att visa designen av telefonen, således kan han inte gå in i systemet och visa hur de dubbla kamerorna till exempel samarbetar.

För de som vill se videon kan ni klicka här. Vad tror ni, kommer höstens iPhones vara stora uppgraderingar från föregående telefoner? Lämna gärna en kommentar! 

Bilden är lånad av Youtube.com

Källa

Lämna ett svar