OnePlus uppdaterar “3” till Oxygen 3.2.4 – ställer till mer problem än fixar (bekräftat)

OnePlus har under gårdagen börjat uppdatera flaggskeppet “3” runt om i världen. I vanliga fall brukar uppdateringar förbättra telefoners funktionalitet, men detta gäller inte för OxygenOS version 3.2.4, då flera användare rapporterat om stora problem med sina telefoner efter uppdateringen.

OnePlus gick bland annat ut med att man skulle fixa bekymret med att visa enheter startat om sig helt sonika, något man också fixat. Däremot har större problem dykt upp, såsom att NFC i telefonerna slutat fungera.
Vidare ska telefonen också ha svårt att bestämma sig om vilken sorts nät den ska gå på (2G,3G eller 4G) efter uppdateringen, något jag också upplevt innan uppdateringen på mitt exemplar.

Vi hoppas att OnePlus skickar ut en uppdatering av programvaran så snart som möjligt som fixar problemen.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.