Är det här HTCs nya mellanklasssatsningar? (rykte)

Enligt ryktesspridaren Evan Blasshar HTC två telefoner i mellanklassen på gång. Enligt honom kommer HTC denna gång satsa på två telefoner, 10 PRO och Lifestyle. Ryktena och bilderna handlar dock främst om den minst påkostade Lifestyle.

Om vi börjar med att ta en titt på telefonens design, så ser vi att den i alla fall kommer släppas i två färger: svart och vitt. Telefonen ser ut att få en fingeravtrycksläsare placerad bakpå baksidan. Vidare ser telefonen ut att vara gjord av ett chassi i plats och ha knapparna utanför skärmen. Kameran ser ut att bli placerad högst upp till höger på baksidan.

Om vi går över till specifikationerna för telefonen så säger Blass att Lifestyle kommer få en 5,5 tum stor skärm med HD -upplösning (720 x 1280 pixlar), ett octa-core chipp med 3 GB RAM, BoomSound – högtalare med 24 bitarsljud (!), 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera och Android 6.0.1 från start.

Enligt Blass kommer telefonen också finnas i en enklare version med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Vi har ännu inga uppgifter om 10 PRO, utöver att den ska fått ”kraftfullare hårdvara”.

Enligt Blass kommer telefonerna presenteras 20e september.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa

Annons