Då visas Meizu`s nästa flaggskepp PRO upp (bekräftat)

Här om dagen skrev vi om en Meizu – enhet som hade åkt en vända genom benchmarkprogrammet AnTuTu. En telefon som hade specifikationer såsom en skärm med Quad HD – upplösning och Samsungs senaste processor Exynos 8890.
Under gårdagen har Meizu skickat ut en officiell inbjudan till ett event som ska äga rum den 3 september.

Inbjudan har budskapet “Pro than Pro”, vilket enligt oss måste innebära att telefonen kommer kallas Meizu PRO, då den enligt flertalet källor kommer bli Meizu`s nya flaggskepp.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.