iPhone PRO visas nu upp i "kolsvart"

iPhone 7 Plus, eller iPhone PRO som den snarare kommer heta, har återigen fångats på bild. Färgen ser denna gång ut att bli riktigt matt på baksidan.
Vi tror att Apple kommer ersätta Space Gray färgen med denna nya färg. Vi tycker i sådana fall att Apple gör rätt val.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.