Hem EISA utser årets smarta prylar!

EISA utser årets smarta prylar!

Den stora tekniksidan EISA brukar inför varje år utse ”the product of the year” i olika kategorier, så även detta år då man utsett olika mobila produkter i olika kategorier.

Årets flaggskeppstelefon utsetts till HTCs 10, inte särskilt konstigt tycker vi. Detta då telefonen verkligen känns genomtänkt i kombination hårdvara och mjukvara. Lite förvånade är vi ändå, då telefonen har en för liten skärm enligt oss. Enligt oss skulle EISA satt Samsung Galaxy S7 Edge på första plats, då telefonen erbjuder en bättre skärm än HTC 10 och dessutom sticker ut med sin Edge- skärm.

Bilden är lånad av EISA.com

Om vi går vidare till ”den mest prisvärda telefonen”, så hittar vi Huawei P9. Telefonen kostar just nu 5490 hos de svenska återförsäljarna, och mäter sig med LG G5 när det kommer till priset. Av LG G5 och Huawei P9 tycker vi P9an drar det längsta strået då telefonen erbjuder en trevligare design, en snabbare fingeravtrycksläsare och ett snabbare gränssnitt.
Vi tycker EISA gjort alldeles rätt val av telefon i denna kategori med andra ord.

Bilden är lånad av EISA.com

Om vi tar en titt på ”årets kameramobil” så hittar vi inte helt oväntat Samsungs Galaxy S7/S7 Edge. Detta helt enkelt då S7ans kamera är den bästa som finnes idag. Närmsta konkurrenten till mobilen skulle vi säga är LG G5, och G5an kommer då inte i närheten av S7ans kamera enligt oss, framförallt inte när det gäller att fota i mörkret.

Bilden är lånad av EISA.com

Årets val av budgettelefon föll på CoolPad Tornio. En telefon som inte säljs i Sverige (än så länge). Enligt EISA imponerar telefonen med tanke på pris och hårdvara man får till priset. Telefonen har till exempel en 5,5″ skärm, en fingeravtrycksläsare och 3 GB arbetsminne för knappa 1900 kronor, det gott folk, det är riktigt prisvärt!

Bilden är lånad av EISA.com

I kategorin ”mest innovativa telefon” har EISA valt att sätta LGs G5 på pallen. Det är naturligtvis alla moduler som EISA tänker på, och som för den delen gör att G5 sticker ut från mängden telefoner (tillsammans med Moto Z). Men all rätt tycker vi EISA utser rätt telefon, då G5an sticker upp med sin löstagbara underdel.

Bilden är lånad av EISA.com 

Årets VR – headset blev inte helt otippat HTCs värsting Vive. Detta är ett VR – headset som har allt inbyggt, så inga ”tillbehör” såsom någon smartphone behövs. Däremot får man pröjsa en rejäl slant om man känner sig sugen på enheten, då den i skrivande stund kosta 9490 svenska kronor!

Bilden är lånad av EISA.com

Årets hörlurar går till JBL, närmare bestämt Reflect Mini BT, vilken är ett par in-ear hörlurar som man smidigt hänger runt sin nacka, självklart är de trådlösa och kan kopplas ihop via blåtanden. EISA utser just dessa hörlurar till årets hörlurar då de erbjuder riktigt bra passform, bra ljud och är vattentåliga för hård träning.

Bilden är lånad av EISA.com

Årets portabla högtalare går även den till JBL, närmare bestämt Charge 3. Anledningen till detta är att högtalaren producerar bra ljud och bra bas tack vore sina dubbla magneter, är IPX7 klassad (tål att doppas och regn) och har USB uttag så man till exempel ska kunna ladda mobiler och surfplattor.

Bilden är lånad av EISA.com

Källa

Lämna ett svar