Vi gör en unboxing på Bose SoundTouch 10

Under dagen anlände äntligen ett SoundTouch 10 – system till mig på redaktionen. Vad är då SoundTouch 10 för någon högtalare? Det är en högtalare som både kan kopplas upp mot ett trådlöst Wi-Fi och via blåtanden, riktigt smidigt tycker vi. SoundTouch 10 är den minsta i SoundTouch – serien efter storebröderna SoundTouch 20 och 30. Alla dessa högtalare är så kallade multiroom-högtalare, så att man till exempel kan spela samma Spotify -låt med ett obegränsat antal SoundTouch-högtalare (bara man har Wi-Fi uppkoppling).
Hittills har högtalaren fungerat riktigt bra, och under snar framtid kommer ett test på högtalaren, men vi kan reda nu säga att den låter bra!

Videon kan ni se här.

Tack Bose för utlån av högtalaren!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!