Hem Historien bakom sidan – hur startade allt?

Historien bakom sidan – hur startade allt?

Teknik är något som legat mig varmt om hjärtat sedan jag var 10 år gammal, då jag fick min första smartphone som var en Samsung Galaxy S2. Sedan dess har mitt teknikintresse gått spikrakt uppåt, och det har bara blivit roligare och roligare med åren.
Att jag har denna sida och så pass många läsare trodde jag knappast att jag skulle få när jag startade sidan. Detta då jag inte alls var särskilt duktig på det skolan kunde erbjuda i svenskan.

Men när jag skriver på denna sida så märker jag verkligen att jag blir någon annan person i skrivandet. Det är liksom kul att skriva om mobiler, surfplattor och tillbehör, det är alltså så långt ifrån skolans gamla och ointressanta böcker man kan komma enligt mig. Det tack vore LG (tack till er om någon anställd läser detta!) som allt detta började. Det började med att jag vann en LG G2 som jag sedan skrev en herrans massa om. Sedan dess har allt bara eskalerat, och nu är Mobilanyheter en sida som vilken tech-sida som helst. Jag som driver sidan är 16 år gammal, så all fritid som är utanför skolan går i princip åt att skriva på denna sida.
Men när jag får någon tid över på fritiden så brukar jag åka till PhoneHouse Elgiganten i Huddinge och hjälpa kunder, vilket också är kul då jag får syssla med mobiler fast på ett annat sätt. Men så länge sidan är öppen så kommer jag att driva den helt på egen hand.

Bloggen har bara växt och växt, snart är sidan uppe i 50 000 unika läsare, på de knappa 5 månader som sidan varit ständigt aktiv. Något jag tycker är riktigt roligt, och er som är inne och läser dagligen har jag svårt att tro att sidan skulle finnas kvar.
Sedan sidan startade har jag haft diverse olika produkter, produkter jag köpt själv och produkter som jag fått utskickade från stora företag. Detta är såklart något som givit sidan rejäl framgång, då alla har olika smak på olika produkter.

Hur ser det ut i framtiden då? Jo, jag kommer fortsätta att kriga på med sidan så länge jag känner för att skriva om tech (eftersom det är det bästa jag vet så blir det antagligen länge). Jag hoppas att fler tillverkare kommer hoppa på tåget och skickar ut produkter så att ni som läsare får ett bredare utbud av 100% ärliga recensioner.
Apropå recensioner, så är många tidningar köpta av olika företag (då folk lever på skrivandet). Vilket innebär att man inte kan lita på dessa tidningars recensioner.
Jag kommer alltid prioritera mina läsare först, och aldrig bli uppköpt av något företag, utan alltid skriva vad jag tycker om produkten.

Lämna ett svar