Vilken telefon föredrar du just nu? (undersökning)

I dag finns det otroligt måna olika tillverkare att välja mellan om man ska köpa en ny telefon. Det kan vara allt ifrån att en säljare rekommenderar en telefon, till att du själv bestämt dig för att du ska ha just den där telefonen. Det finns med andra ord många olika sätt att komma fram till vilken telefon man ska köpa.

Mina personliga favorit telefoner har helt klart varit Huawei P9 och OnePlus 3, båda tillverkarna från Kina alltså. Varför det undrar ni nu? Huawei P9an upplevde jag lite Apple-känsla i. Det vill säga att allt flöt på bra och fungerade hela tiden, något som är mycket sällsynt när det kommer till Android telefoner, då det i alla fall innebär att jag behövt starta om mina andra telefoner minst en gång i månaden på grund av att de till exempel hängt sig. En annan sak jag gillar med P9:an är telefonens fingeravtrycksläsare som fungerar riktigt bra (även med fuktiga fingertoppar).

Om vi istället hoppar över till OnePlus 3 och varför jag just valt denna telefon så är det för att telefonen imponerar verkligen när det kommer till prestandan, har bra kamera, har en bra skärm och kostar bara 3695 kronor, det är verkligen ett bra pris på telefonen. Det jag däremot ser som en nackdel med telefonen är att den har fingeravtrycksläsaren placerad under skärmen. Detta innebär att om telefonen t.ex ligger i fickan så är det svårare att låsa upp den med fingeravtrycksläsaren placerad på framsidan.

Så nu ställer jag frågan till er. Vilken telefon föredrar ni? Är det någon ni använder dagligen? Vad tycker ni om den i sådana fall? Vad är bra respektive dåligt etc? Ni förstår säkert, kommentarsfältet är ert.

Bilden är lånad av Androidenheter

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!