Google Pixel XL och Pixel får nyare version av Nougat (rykte)

Enligt flera källor kommer Google visa upp två Pixel-mobiler nu i oktober. Enligt en ny källa så kommer telefonerna komma med en nyare version av Android Nougat. Källan menar på att telefonerna kommer komma med Android 7.1 förinstallerat, något jag tycker låter rimligt, då den slutliga versionen av Android 7.0 är släppt.

Bilden är lånad av Google

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.