Så bra prestanda har iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Under Apples pressevent så avslöjade man att man utrustat iPhone 7 och 7 Plus med ett nytt chipp kallat A10 Fusion. A10 Fusion som är ett quad-core chipp. Vad man däremot inte så ett ljud om vår hur många gigabyte RAM telefonerna fått. När jag frågar Apple avslöjar de att i alla fall Plus modellen fått ett RAM – minne på 3 GB. Hur många gigabyte RAM iPhone 7 fått är fortfarande oklart, men om jag ska tro något som är det 2 GB RAM i den.
Bilden är lånad av Apple

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.