Samsung presenter vikmobilen Galaxy Folder 2 – har både pekskärm och knappsats

Samsung har under gårdagen presenterat vikmobilen Galaxy Folder 2 som gör Android som operativsystem. Vidare har telefonen fått en 3,8 tums skärm med den låga upplösningen WVGA upplösning, chippet Snapdragon 425 med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en 8 MP kamera, en främre 5 MP kamera och ett 1950 mAh batteri som enligt Samsung ska räcka till ca 6 dagars användning. Om telefonen släpps i Sverige är ännu oklart, likaså priset. 
Bilden är lånad av Samsung

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.