Fler detaljer läcker ut om Xiaomi Mi 5S

Det har under gårdagen läckt ut fler detaljer om Xiaomis kommande flaggskepp Mi 5S. Detaljer som till viss del redan bekräftats under gårdagens inlägg. Av de uppgifter som nu släppts kommer telefonen få samma 5,15 tums skärm med Full HD -upplösning som Mi5 har, men det är ungefär där likheterna slutar mellan de två.

Som jag skrivit i tidigare inlägg så kommer Mi 5S få Qualcomms nyaste chippset Snapdragon 821 med hela 6 GB RAM och en 16 MP kamera med fyaxlad OIS. Men av tidigare bilder att döma kan det också hända att mobilen får dubbla kameror på baksidan. Med andra ord är det kameran och processorn som kommer stå i fokus hos Xiaomi Mi 5S. Den förväntas bli lanserad under hösten (september-oktober)

Bilden är lånad av Xiaomi

Källa  

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!