Close
Social profiles

Samsung har under dagen gjort en sida där man kan fylla i IMEI – numret på sin Samsung Galaxy Note 7 för att se om telefonen sin är drabbad. Samtidigt meddelar en källa att över 70 enheter av Galaxy Note 7 blivit överhettade bara i USA. Betydligt fler enheter lär blivit överhettade då Samsung han släppa telefonen i totalt elva länder. Samsung rekommenderar att man så snabbt som möjligt beger sig till den butik man köpt telefonen för att lämna in den. Men om man inte har tillgång till att lämna in den direkt ska man stänga av den och dra ur den ur laddningen. Den som vill kolla sin Note 7a kan kolla här.

Bilden är lånad av Samsung

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...