Close
Social profiles

Mycket information om Apples två nya toppmodeller, iPhone 7 och iPhone 7 Plus har efter presentationen kommit fram, information som Apple själva inte vill ska komma fram. Nu har information om hur stora batterier Apples nya telefoner har fått. TENAA, som är källan i fallet, säger att iPhone 7 fått ett batteri på 1960 mAh, vilket är en ökning med 235 mAh. Apple säger själva att man ska kunna använda iPhone 7 ”upp till två timmar mer än iPhone 6S”, vilket jag knappast tror på av dessa siffror att döma.
Om vi istället tar en titt på iPhone 7 Plus batteri så har den fått en ökning med 150 mAh, vilket nu resulterar i ett batteri på 2900 mAh.

Bilden är lånad av Apple

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...