Framsidan till Google Pixel och Pixel XL påträffas i det vilda (rykte)

För några veckor sedan rapporterade jag om att en källa troligtvis fått fast Google Pixel XLs framsida på bild, dock inte i hopbyggt skick, utan bara panelen. Nu har panelen dykt upp på nytt, fast denna gång är det mindre syskonet Sailfish också med i bilden. Om vi tar en titt på båda paneler så påminner de mycket om varandra, och ser nästintill identiska ut till varandra.

Pixel (Sailfish), bild lånad av GSMArena
Pixel XL (Marlin), bild lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.