Samsung Galaxy Note 7 får flygförbud världen över (bekräftat)

Jag rapporterade nyligen om att Samsung meddelat att man kommer påbörja försäljningen att flaggskeppet Galaxy Note 7 tidigt i oktober månad. Även fast Samsung i snart två veckor sagt att de som fått hem en Galaxy Note 7 ska lämna tillbaka den på grund av batteriproblemet, något som vissa inte gjort, i alla fall om man ska tro den amerikanska luftmyndigheten.

Detta då man under dagen sagt att det är totalt olagligt att använda en Galaxy Note 7 ombord hos något flygbolag. Man nämner inga konsekvenser, men jag misstänker att man kan åka på rejäl böter om man blir upptäckt.   

Bilden är lånad av techradar.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.