Då presenteras Huawei Mate 9 (rykte)

Jag rapporterade förra veckan om en första källa som menade på att Huawei kommer välja att släppa sitt nästa flaggskepp, Mate 9, någon gång i december månad. Nu har en annan källa gjort entré, med en helt annan historia. Enligt denna källa kommer telefonen nämligen presenteras någon gång i november, närmare bestämt 8e.
Enligt källan kommer telefonen komma i en version med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne, men det ska också komma i en version med 6 GB RAM och 256 GB enligt källan.

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.