Close
Social profiles

Nyligen kom det in rapporter som menade på att en ny Samsung – telefon, med beteckningen SM-G5510, läckt ut på nätet i förtid. Det visade sig stämma då telefonen nu visas upp av den så kända läck-sidan TENAA. Telefonen ser ut att få udda färgkombinationer, då framsidan ser ut att bli i färgen guld, medan allt runt omkring är i färgen svart/grå.

Om vi istället tar en titt på telefonens specifikationer, så listas en 5 tum stor skärm med HD-upplösning (1280 x 720 pixlar). Vidare sägs den få Qualcomm Snapdragon 425 processorn tillsammans med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 13 MP, en främre 5 MP kamera. Telefonen sägs också komma med Android 6.0.1 förinstallerat. Det bästa med det hela är dock att man kommer kunna köpa telefonen för motsvarande 860 svenska kronor, det är dock osäkert om den kommer till Sverige.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...