Hem HTC presenterar Desire 10 Lifestyle och 10 Pro

HTC presenterar Desire 10 Lifestyle och 10 Pro

HTC har under dagen offentliggjort två nya telefoner i företagets Desire-serie. Båda telefoner erbjuder en unik look genom att ha stora kameror, kamerorna som också är en av höjdpunkterna med telefonerna.

Om vi börjar med Desire 10 LifeStyle så har mobilen fått en 5,5 tum stor skärm med HD – upplösning (720×1280 pixlar), processorn Snapdragon 400 (samma som i många Android Wear-klockor) med antingen 2/16 GB minne, eller 3/32 GB minne. Vidare har telefonen fått en bakre 13 MP kamera med en bländare på f/2.2, en främre 5 MP kamera med bländaravtalet f/2.8, ett 2700 mAh batteri och Android 6.0 från start.

Något som förvånar mig är att telefonen inte fått någon fingeravtrycksläsare, då även många budgettelefoner har det nu för tiden. Telefonen har också denna gång fått knapparna placerade utanför skärmen, och inte på skärmen som många andra telefoner har.

Bilden är lånad av HTC

Om vi istället tar en titt på Desire 10 Pro, så är det en kraftfullare enhet än 10 LifeStyle, då den bland annat har en högre kvalité av panel. Desire Pro 10 har fått en 5,5 tum stor skärm fast med Full HD upplösning istället för den HD – upplösning LifeStyle fått. Vidare har Desire 10 Pro fått chippet MediaTek Helio X10 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne, självklart med plats för ett minneskort. 

Kameran i Desire Pro är istället på 20 megapixlar och erbjuder samma f/2.2 bländaravtal som LifeStyle också erbjuder.
Telefonen har också fått en fingeravtrycksläsare och ett 3000 mAh batteri.

En ny funktion HTC marknadsför i sitt gränssnitt Sense är att man nu kan ordna om olika program, widgets, färger etc, precis som man vill på startskärmen. HTC motiverar också att man flytta ner knapparna till en placering under skärmen.

Bilden är lånad av HTC

HTC Desire 10 LifeStyle ska vara tillgänglig från och med idag, medan 10 Pro istället ska vara tillgänglig från nästa månad, i nuläget ser det inte ut som att de kommer till Sverige.

Bilden är lånad av HTC

Källa

Lämna ett svar