"Starta om" knappen kommer som standard i Android 7.1 (rykte)

Den har varit flera skriverier om att Googles kommande telefoner, Pixel och Pixel XL, kommer med en nyare version av 7.0 Nougat med versionsnummer 7.1. Nu säger en ny källa att “starta om” knappen kommer finnas med som standard i Android 7.1. Jag hoppas verkligen det stämmer, då  den helt rena versionen saknar många extrafinesser som andra tillverkare kan erbjuda. Jag rapporterade under gårdagen att Google kommer hålla event 4e oktober, då man förväntas visa upp telefonerna. 
Bilden är lånad av techradar.com

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.