Close
Social profiles

Jag har under de gångna veckorna rapporterar om ett antal rykten gällande Googles kommande två telefoner Pixel och Pixel XL. Nu ser det ut som att telefonerna påträffats på bilder, liggandes sida vid sida. Denna gång visas också den vita versionen av telefonerna upp. Telefonerna kommer (troligtvis) se identiska ut med varandra, men en viss storleksskillnad då såklart.

Om vi börjar med att ta en titt på telefonernas framsidor, så ser vi att båda kommer ha någon typ av hemknapp placerad i mitten under skärmen. Om knappen går att trycka ner eller inte får vi inga ledtrådar på här. Om man istället tar och vänder på telefonerna så ser vi att dom kommer ha en fingeravtrycksläsare placerad baktill. Det ser också ut som att knapparna kommer kunna gå att trycka in, och antagligen agera någon genväg åt exempelvis kameran.

Bilderna är lånade av phonarena.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...