Close
Social profiles

Läckta bilder på vad som är information från en Samsung Galaxy S7 och S7 Edge har under gårdagen hittat ut på nätet. Bilderna visar telefonernas modellnummer, och därav kan det bekräftas om att det just rör sig om S7 och S7 Edge. Under fliken ”operativsystem” så ser man tydligt att telefonerna kör Android 7.0 från start.

När Samsung presenterade Galaxy Note 7 så lovade man att den skulle få Android 7.0 ”2-3 månader efter presentationen”, och baserat på siffror så kommer Galaxy S7 och S7 Edge garanterat sälja bättre än Note 7 (det återstår förstås att se), så då borde det innebära att S7 – serien får uppdateringen fortare.

Bilden är lånad av Samsung

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...