Selfie-mobilen från Oppo presenteras nästa månad (rykte)

Enligt en ny källa så har Oppo en ny mellanklassmobil på gång, som ska presenteras under oktober månad enligt denna källa. Enligt källan kommer telefonen ha en stor LED – lampa längst ner (i listen) av telefonen, som då ska blinka i olika färger beroende på notis.
Om vi istället tar en titt på specifikationerna så ska telefonen få en 5,5 tum stor skärm med Full HD upplösning, mellanklasschippet Snapdragon 625, en bakre 13 MP kamera, en främre 16 MP kamera och ett 2850 mAh batteri.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.