Samsung: vi ska sälja 5 miljoner exemplar av Gear S3!

Samsung Sydkorea har under dagen meddelat ett mål när det gäller smartklockan Gear S3. Man har bestämt sig för att man ska sälja 5 miljoner exemplar av den nya smartklockan. Inom vilken tidsram har dock inte framgått. Man har bestämt sig för att höja målen på smarta klockor med 60%, vilket är en rejäl höjning.

Samsung Gear S3 är en klocka som kommer i två utföranden: Frontier med ett sportigare utseende & material, och Gear S3 Classic som mer är tänkt för den elegante då den har ett klassiskt utseende. I specifikationsspalten hittar vi bland annat en 1,3 tum stor skärm med 360 x 360 pixlars upplösning, vilket gör Gear S3 markant större än fjolårets Gear S2.

Bilden är lånad av newatlas.com

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!