Close
Social profiles

Samsung Sydkorea har under dagen meddelat ett mål när det gäller smartklockan Gear S3. Man har bestämt sig för att man ska sälja 5 miljoner exemplar av den nya smartklockan. Inom vilken tidsram har dock inte framgått. Man har bestämt sig för att höja målen på smarta klockor med 60%, vilket är en rejäl höjning.

Samsung Gear S3 är en klocka som kommer i två utföranden: Frontier med ett sportigare utseende & material, och Gear S3 Classic som mer är tänkt för den elegante då den har ett klassiskt utseende. I specifikationsspalten hittar vi bland annat en 1,3 tum stor skärm med 360 x 360 pixlars upplösning, vilket gör Gear S3 markant större än fjolårets Gear S2.

Bilden är lånad av newatlas.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...