Xiaomi Mi Note 2 kommer i pastellfärger (rykte)

Enligt de senaste källorna så kommer kinesiska Xiaomi presentera sitt nya flaggskepp Mi Note 2 under ett event någon gång i november månad. Nu ser det ut som att bilder på telefonen läckt ut i förtid. Av bilden att döma kommer Mi Note 2 kommer i massa olika pastellfärger. Av bilden att döma kommer Mi Note 2 komma i minst sex olika färger. Jag misstänker att Xiaomi i alla fall gömmer undan en svart variant av telefonen, då alla telefoner idag brukar komma i en svart färg.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.