Hem Specifikationer och bilder hamnar på nätet för Xiaomi Redmi 4

Specifikationer och bilder hamnar på nätet för Xiaomi Redmi 4

Xiaomi är en av de mest aktiva mobiltillverkarna just nu, då tillverkaren släpper mobiler var och varannan dag (känns det som). Det var inte alls länge sedan man presenterade sina två nya flaggskepp Mi Note 2 och konceptmobilen Mi Mix. Nu ser det ut som att den kinesiska tillverkaren har ännu en mobil på gång, nämligen mellanklassmobilen Redmi 4. 

Enligt flera källor kommer Xiaomi snart att presentera en ny mellanklassmobil i form av Redmi 4.
Om vi börjar med att ta en titt på telefonens konstruktion så ser Redmi 4 ut att få en ganska ”bullig” konstruktion, då den ser ut att vara ganska bred på djupet. På baksidan ser vi telefonens antenner för diverse anslutningar, en kamera med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.
Om vi istället tar en titt på telefonens framsida så ser vi att Xiaomi valt att sätta tre stycken touchknappar precis under skärmen och att det sitter en högtalare och en selfiekamera placerad ovanför skärmen.

Om vi går vidare till specifikationerna sägs telefonen få en 5 tum stor skärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar), processorn Snapdragon 625 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera och ett gigantiskt batteri på hela 4000 mAh.

Bilden är lånad av Android Authority

Källa

Lämna ett svar