Close
Social profiles
Precis som med nästa iPhone har ryktena även börjat ticka igång gällande Samsung Galaxy S8 och S8 Pro. Enligt tidigare källor kommer Samsung fortsätta som tidigare och ge de kommande Galaxy S8 modellerna en skärm på 5,1 respektive 5,5 tum, något som den senaste källan inte påstår stämmer. 


Det är nämligen så att enligt denna källa kommer Galaxy S8 och S8 Pro få riktigt stora skärmar. 5,7 tum respektive 6,2 tum. Pro-varianten sägs få den större 6,2 tumsskärmen. Egentligen finns det ingen anledning för Samsung att göra mobiler i Galaxy S-serien med så pass stora skärmar, men jag förstår ändå hur denna källa tänker, eftersom Samsung floppade så total med Galaxy Note 7.

Enligt källan kommer Samsung nämligen försöka locka över Galaxy Note 7-kunder på nytt, och därav väljer man att sätta in så pass stora skärmar enligt källan. Däremot kommer telefonerna inte ha särskilt stora yttermått enligt källan.

Bilden är lånad av trustedreview

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...