OnePlus 3T får 8 GB LPDDR4 RAM-minne

OnePlus kommer nu på tisdag hålla ett event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp “3T”. Enligt tidigare källor kommer telefonen skilja sig åt mot vanliga “3” genom att erbjuda Android 7.0 Nougat från start. Nu hävdar en ny källa att “3T” kommer bli den första telefonen med 8 GB RAM. 

Det har under gårdagen framkommit att en ny källa hävdat att OnePlus 3T kommer få hela 8 GB RAM. Vi har redan fått det bekräftat att telefonen kommer använda sig av Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821. Om det nu också visar sig att telefonen har 8 GB RAM så kommer “3T” garanterat bli en av dem snabbaste telefonerna på marknaden.

Bilden är lånad av AndroidPIT

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.