Close
Social profiles
OnePlus kommer nu på tisdag hålla ett event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp ”3T”. Enligt tidigare källor kommer telefonen skilja sig åt mot vanliga ”3” genom att erbjuda Android 7.0 Nougat från start. Nu hävdar en ny källa att ”3T” kommer bli den första telefonen med 8 GB RAM. 

Det har under gårdagen framkommit att en ny källa hävdat att OnePlus 3T kommer få hela 8 GB RAM. Vi har redan fått det bekräftat att telefonen kommer använda sig av Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821. Om det nu också visar sig att telefonen har 8 GB RAM så kommer ”3T” garanterat bli en av dem snabbaste telefonerna på marknaden.

Bilden är lånad av AndroidPIT

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...