Asus tar in smartklockan ZenWatch 3 till Sverige!

Asus presenterade i september smartklockan ZenWatch 3. En rund smartwatch som bland annat erbjuder en rund AMOLED-panel med Qualcomms smartwatchanpassade chipp Snapdragon 2100. Asus har under dagen meddelat att man kommer ta in klockan till Sverige.  


Asus meddelar att man planerar att släppa klockan på den svenska marknaden tills den andra december i år. Klockan kommer att kosta 2990 svenska kronor.
Asus ZenWatch 3 kör Android Wear version 2 från start, vilket bland annat innebär att man ska kunna öppna appar direkt från klockan utan att behöva en telefon i närheten. En av de största nyheterna i Wear 2 är att man kan kolla på appar direkt i klockan, då den nya versionen av systemet kommer ha Google Play inbyggt.

Men i klockan sitter också Qualcomms chipp Snapdragon 2100, vilket är ett chipp som just är framtaget för smartwatches. Snapdragon 2100 lär ge ZenWatch 3 rejäl skjuts.

Bild: Asus

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!