Specifikationerna till Samsung Galaxy J3 (2017) påträffas på nätet

Jag rapporterade i fredags om att en ny enhet vid namn Samsung Galaxy J3 (2017) där en påstådd bild på telefonen sades hade dykt upp. Nu har specifikationerna för telefonen också dykt upp. 
Enligt ett benchmarkprogram kommer J3 (2017) få en 5 tum stor skärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). Vidare sägs telefonen få en quad-core processor med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne, en bakre 5 MP kamera och en främre 2 MP kamera. Telefonen sägs också komma med Android 6.0.1 från start. 
Bilden är lånad av Evan Blass

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.