Close
Social profiles
Många kinesiska tillverkare satsar idag på att göra telefoner som har väl tilltagna batteriet. Gionee sägs snart presentera ett nytt flaggskepp vid namn M2017. Av dagens läcka att döma kommer Gionee utrusta M2017 med ett gigantiskt 7000 mAh batteri.

Gionee M2017 sägs få en 5,7 tum stor skärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar) som dessutom ska slutta ner längst telefonens långsidor. Vidare sägs telefonen få chippet Snapdragon 821 med 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Telefonen sägs också få dubbla kameror på baksidan där ena har upplösningen 12 megapixlar medans den andra har en upplösning på 13 megapixlar. Den främre kameran ska ha fått en upplösning på 8 megapixlar. 

Bilden är lånad av TENAA

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...